donderdag 24 april 2014

Buitenspeeldag 2014 - woensdagmiddag 11 juni




Op 11 juni 2014 is het weer Nationale Buitenspeeldag! Bewonerscommissie De Hellenbeek uit Elburg doet ook dit jaar weer mee aan de organisatie van deze speelmiddag voor basisschoolkinderen uit de buurt. 
Omdat in Elburg de basisscholen rond 11 juni Pinkstervakantie hebben, willen we nu alvast aandacht geven aan deze leuke kindvriendelijke activiteit. 


Graag nodigen we alle kinderen uit in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar om op woensdagmiddag 11 juni van 13:00 - 17:00 uur lekker buiten te komen spelen op het speelveldje aan de Hellenbeekstraat. Ook ouders zijn welkom om gezellig te komen kijken en/of om andere ouders/buurtbewoners te ontmoeten. 

Er wordt een fantastisch luchtspringkussen, een superleuke pannakooi en een gezellige limonadekraam met lekkers en muziek voor de kinderen neergezet. Er zijn zakken om in te lopen, skippyballen om op te stuiteren en rupsbanden om in te lopen. Kortom: er zal genoeg te doen zijn. En als het weer net zo mooi wordt als vorig jaar, dan zal het ook dit jaar vast weer een succes worden. 

Daarom graag tot ziens, op het speelveld bij de flats op 11 juni: Nationale Buitenspeeldag!